Intra in contact cu noi potentiali clienti.

Cu Estimari este simplu si eficace!

Transforma si firma ta intr-o activitate de succes

Inscrie GRATUIT firma ta pe Estimari.com pentru a primi datele de contact de la clienti cu adevarat interesati de serviciile tale.


Vreau sa ma inscriu

Cum functioneaza Estimari?

Oamenii cauta pe Internet produse si companii. Acest lucru se intampla chiar si atunci cand cauta o Firma sau un Profesionist pentru a face lucrari in propria lor casa: cum ar fi un zugrav, un instalator, o firma de construcții si multe alte cazuri. Estimari.com este foarte prezenta in rezultatele motorului de cautare si in fiecare zi sute de oameni viziteaza platforma pentru a cauta Firme si Profesionisti de calitate.

Cererile de servicii, odata introduse in platforma, sunt verificate de catre personalul nostru care verifica validitatea si corectitudinea datelor introduse. Dupa verificare, cererile sunt trimise catre firmele si profesionistii inregistrati pe Estimari.com, astfel incat acestia sa poata contacta clientii pentru a cere detalii despre lucrarile care urmeaza sa fie efectuate, sa stabileasca o intalnire si sa prezinte o oferta in autonomie totala.

Inregistreaza-te GRATUIT

Inregistrarea pe Estimari.com este rapida si gratuita. Te insotim in cativa pasi sa creezi pagina ta pubblica poti sa primesti vizibilitate si sa atragi noi clienti. Alege tipologiile de lucrari pe care le executi,alege zonele un lucrezi, descrie calitatile tale si lucrile pe care le-ai facut pana acum. NU UITA ca pagina este vitrina catre clienti: descrie bine competentele si profesionalismul tau.
Primesti cereri de la clienti

Estimari.com iti va trimite in automat cererile de la clienti care corespund cu tipul de lucru pe care il faci si zona unde desfasori activitatea. Un e-mail te va aviza ori de cate ori vei primi o noua solicitare. Primirea cererilor de la clienti este intotdeauna GRATIS.


Intri in contact cu clientul si ii faci o oferta

Cand primesti cererea care te intereseaza, cumpara datele de contact ca sa fii printre primii care contacteaza clientul. Doar primii 6 mesteri care achizitioneaza datele de contact vor putea intra in contact cu clientul, dupa primii 6 sistemul blocheaza accesul.

Noi nu intervenim in tratativele pe care le ai cu clientul pentru estimarea pretului lucrarii si nu putem garanta ca faci lucrarea. Alegerea incredintarii lucrarii depinde exclusiv de bunavointa proprietarului si de oferta pe care o faci tu.
Obtii lucrarea si primesti un feedback (calificativ)

Ai gasit un acord cu clientul si ii executi lucrarea? Felicitari! Cand termini lucrarea cerei proprietarului sa iti lase o recenzie, aceasta iti va permite sa maresti reputatia si vei avea mai multa vizibilitate sa obtii noi clienti in viitor. Recenziile sunt foarte importante! Incearca sa executi bine lucrarea si demonstreaza profesionalitatea, vei fi rasplatit.
Esti un profesionist si cauti noi clienti?

INREGISTREAZA-TE GRATUIT

Themetf